Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

HYATT CREEK


Descriere

Hotelul Hyatt Regency Dubai Creek Heights se află în golful Khor Dubai, oferind unități de cazare moderne, cu interioare elegante. Hotelul are piscină în aer liber, sală de gimnastică deschisă nonstop, centru spa de lux și club pentru copii.. Hyatt Regency este alegerea perfecta pentru turistii ce doresc sa beneficieze de servicii personalizate si pentru cei ce doresc sa fie inconjurati de principalele atractii turistice ale zonei. !! CINA DE REVELION ESTE INCLUSA !! /D
Localizare:

Aeroportul International din Dubai se afla la 7 km de hotel iar Naif Souq Market, Souk Al Bahar, Deira Gold Souq si Gold Souk Market se afla la doar 10-15 minute de mers pe jos fata de hotelul Hyatt.

Facilitati hotel:

Hotelul detine 414 camere luxoase, receptie 24/24, babysitting, servicu de inchirieri auto si concierge, sali de conferinte si petreceri, bar, piscina, facilitati de transfer, parcare auto, schimb valutar, expres check-in/check-out, servicii spalatorie, restaurant, salon, loc pentru fumat, bancomat, centru de afaceri, coffee shop, lift, facilitati pentru turisti cu handicap, camera pentru bagaje, club de noapte, baie cu aburi, club copii, masaj, spa, cada fierbinte, gradina, piscina exterioara, tenis de masa, centru de fitness, karaoke, sauna, teren de golf, wi-fi.

Facilitati camere:

Camerele sunt dotate cu TV, zona de relaxare, WiFi gratuit, iPod dock, aer conditionat, seif, minibar, baie proprie, halat de baie si papuci.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.