Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

HOLIDAY INN FESTIVAL CITY - INTERCONTINENTAL GROUP

de la
1465  1421 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 21.08.2024 - 28.08.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Descriere

Conectat direct la Dubai Festival City Mall, Holiday Inn - Dubai Festival City este o proprietate de 4 stele, perfectă pentru familii cu apartamente familiale, care găzduiește 500 de magazine, restaurante și divertisment pentru copii / familii. Oaspeții se pot bucura de Wi-Fi gratuit, de-a lungul hotelului. !! CINA DE REVELION ESTE INCLUSA !! /D
Localizare

IKEA se află la câțiva pași de hotel. Cel mai apropiat aeroport este Dubai International Airport, la 3 km de Holiday Inn - Dubai Festival City.

Facilitati Hotel

Un mic dejun tip bufet este servit în fiecare dimineață la proprietate. Copiii mănâncă gratuit cu un adult plătitor. Vorbind în limba arabă, engleză și hindi, personalul va fi bucuros să ofere oaspeților informații practice despre zona de la recepție.

Oaspeții se pot bucura de "Imagine Show", o atracție record. Dispunând de cea mai mare proiecție a ecranului de apă și cea mai mare cartografiere permanentă a proiecției din lume - atât un breaker Guinness World Records, acesta oferă cea mai recentă tehnologie de divertisment în apă, pirotehnie, lasere, lumini și efecte dramatice.

Facilitati Camere

Toate camerele hotelului sunt dotate cu un ceainic. Camerele sunt dotate cu o baie privată dotată cu o cadă, în timp ce camerele selectate au o zonă de relaxare. La Holiday Inn - Dubai Festival City, camerele au aer condiționat și TV cu ecran plat.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.