Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

SUN BOUTIQUE Adults Only

de la
1115  767 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 17.06.2024 - 24.06.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Descriere

Sun Hotel – Adults Only vă invită să vă petreceți vacanțele în Amoudara, oferindu-vă o experiență de cazare într-un hotel de familie cu 55 de camere. Amplasat în stațiunea de pe litoral Amoudara, cu o plajă fantastică de nisip ce se întinde pe o lungime de 6 km, la doar 200 de metri distanță, hotelul vă oferă posibilitatea de a petrece momente minunate în timpul vacanței.
Descriere hotel
Sun Hotel – Adults Only vă invită să vă petreceți vacanțele în Amoudara, oferindu-vă o experiență de cazare într-un hotel de familie cu 55 de camere.
Amplasat în stațiunea de pe litoral Amoudara, cu o plajă fantastică de nisip ce se întinde pe o lungime de 6 km, la doar 200 de metri distanță, hotelul vă oferă posibilitatea de a petrece momente minunate în timpul vacanței.
Localizare
Hotelul este situat la doar 4 km de centrul orașului Heraklion, unde puteți vizita muzeul arheologic, și la 15 km de celebrul sit arheologic Knossos. Aeroportul internațional se află la 7 km distanță, iar portul este la doar câțiva pași de centrul orașului.
Stadionul Pankrition se află la 2,5 km, iar clubul de golf Crete la 20 km de hotel.
De asemenea, puteți vizita Acvariul din Creta, situat la 20 km. Stația de autobuz chiar în fața hotelului oferă un serviciu regulat, la fiecare 15 minute, către centrul comercial al orașului Heraklion.
Facilități hotel
Hotelul pune la dispoziție o zonă în aer liber unde vă puteți bucura de gustări preferate și de un cocktail răcoritor.
Sezlongurile și umbrelele sunt gratuite.
Printre serviciile oferite se numără micul dejun între orele 07:30 și 10:30, cu opțiunea de mic dejun la pachet sau prânz la cerere.
Room service disponibil între orele 11:00 și 23:00, imprimare, fotocopiere și scanare, serviciu de transfer la/din aeroport/port (contra cost), curățătorie chimică, spălătorie, servicii de călcătorie (contra cost), serviciu de check-out rapid, parcare gratuită, internet gratuit, bar/terasă lounge, recepție deschisă non-stop, piscină în aer liber și restaurant.
Facilități camere
Toate camerele sunt complet echipate cu TV prin satelit, frigider și uscător de păr.
Fiecare cameră oferă priveliști spre Marea Cretei, piscină sau zona înconjurătoare.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie