Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.
de la
998  622 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 17.06.2024 - 24.06.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Descriere

Perla Apartments este un mic hotel situat în populara stațiune Agia Pelagia. Proprietatea oferă studiouri și apartamente dotate cu chicinetă, înconjurate de spații verzi bine întreținute. Printre facilități se numără o piscină, un bar, o cafenea și acces gratuit la internet, fiind potrivit pentru sejururi de familie economice.
Localizare

Hotelul este situat în Insula Creta, în stațiunea Agia Pelagia, la 20 km de orașul Heraklion, 22 km de portul din Heraklion și 25 km de Aeroportul "Nikos Kazantzakis" din Heraklion.

Facilități hotel
Perla Apartments dispune de o recepție deschisă între 08:00 și 24:00, o piscină de 86 mp, o cafenea atât în interior, cât și în aer liber, un bar, și o zonă de parcare.
Toate apartamentele de închiriat sunt dotate cu aer condiționat și pot găzdui între 2 și 6 persoane.
Facilități camere
Fiecare cameră dispune de o baie privată echipată cu uscător de păr, o chicinetă complet utilată cu frigider, ustensile, filtru de cafea și prăjitor de pâine, o zonă de ședere confortabilă, aer conditionat (contra cost),un televizor, un telefon, acces la internet, un seif, precum și un balcon sau o verandă cu vedere la mare sau la munte.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie