Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

KASSAVETIS CENTER HOTEL STUDIOS & APARTMENTS

de la
1019  660 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 17.06.2024 - 24.06.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Descriere

Kassavetis Center reprezintă un complex unic unde luxul și calitatea se întâlnesc. Situat în inima orașului Limenas Hersonissos, chiar în fața bulevardului central și a plajei, acest complex oferă un total de 164 de camere, repartizate în 64 de apartamente și 100 de studiouri.
Descriere hotel
Kassavetis Center reprezintă un complex unic unde luxul și calitatea se întâlnesc.
Situat în inima orașului Limenas Hersonissos, chiar în fața bulevardului central și a plajei, acest complex oferă un total de 164 de camere, repartizate în 64 de apartamente și 100 de studiouri.
Localizare
Complexul se află chiar în fața mării și în proximitatea tuturor cluburilor de noapte, barurilor, restaurantelor, supermarketurilor și magazinelor din Limenas Hersonissos.
Facilități hotel
Kassavetis Center dispune de o gamă de facilități, printre care se numără recepție, grădină, piscină în aer liber, snack bar și opțiune de cazare în sistem self-catering.
Accesul la internet Wi-Fi este disponibil în întregul complex.
Facilități camere
Fiecare unitate oferă o chicinetă, frigider, boiler, cuptor, telefon, radio, TV și aer condiționat (încălzire sau răcire 24 de ore), asigurând un confort deplin.
Oaspeții pot savura priveliști uimitoare ale orașului sau pot alege vedere laterală la mare și priveliște infinită la mare de pe balconul mare privat al fiecărei camere.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie