Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Irida Apartments Malia

de la
660  658 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 23.09.2024 - 30.09.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Descriere

Hotelul Irida Apartments, situat la 500 de metri de cea mai renumită plajă din Malia, oferă unități de cazare in sistem self-catering cu balcon privat. Include, de asemenea, 2 piscine cu terasă la soare si un restaurant.

Studiourile si apartamentele de la Irida sunt decorate cu gust, in nuante pamantii si beneficiază de vedere la grădină sau la piscină. Au chicinetă dotată cu mini-frigider și ceainic electric, precum și baie privată cu duș sau cadă.

La restaurantul proprietătii oaspeții pot savura preparate italiene si mexicane la pranz sau cină. La cerere si la un cost suplimentar poate fi oferit un mic dejun englezesc complet si un mic dejun european. Există și un bar amplasat langă piscină, cu program nonstop.

In localitatea Malia există numeroase localuri de noapte. Orasul Heraklion este situat la 35 km, iar Aeroportul International Nikos Kazantzakis se află la 30 km. Proprietatea pune la dispoziție un colt de internet, jocuri si canale TV de sport. Proprietatea oferă acces gratuit la conexiunea WiFi si parcare gratuită.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie