Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.
de la
815  615 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 23.09.2024 - 30.09.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Descriere

Hotelul Ilios Hersonissos este situat în districtul Limenas Hersonissou (Centru), la doar 700 de metri de Euphoria Wellness Spa. Acesta dispune de 73 de camere, un restaurant și o piscină. La doar 25 de minute de mers pe jos de centrul orașului Hersonissos, hotelul se află în apropierea Cameo.
Localizare
Situat în Hersonissos, cea mai populară stațiune de pe coasta de nord a insulei Creta, Hotelul Ilios este poziționat la aproximativ 26 km de Aeroportul Nikos Kazantzakis și Heraklion, capitala insulei.
Facilități hotel
Hotelul Ilios oferă o piscină pe acoperiș și un restaurant, iar oaspeții se bucură de un bufet de mic dejun și acces gratuit la Wi-Fi în camere.
Zona piscinei oferă priveliști spre munții din jur și peisajul insulei Creta.
La restaurant, oaspeții pot servi cina și beneficia de un bar de salate.
În incinta hotelului, există și un magazin unde se pot cumpăra gustări și băuturi răcoritoare.
Personalul de la recepție, deschis non-stop, poate ajuta cu închirierea de mașini și oferă informații despre activitățile din zonă.
Hersonissos este o stațiune plină de viață, cu numeroase baruri, cafenele și magazine, iar Acvariul Aquaworld se află la doar 10 minute de mers pe jos.
Facilități camere
Cele 73 de camere sunt dotate cu duș, telefon, uscător de păr, televizor, Wi-Fi și balcon.
Servicii suplimentare, precum frigiderul (disponibil la cerere la recepție) și aerul condiționat, implică costuri suplimentare.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie