Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.
de la
989  789 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 23.09.2024 - 30.09.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Descriere

Plasat într-o locație excepțională, Hotelul Creta Verano se află la capătul superior al zonei pietonale din Malia, pe insula Creta. Cu un statut de hotel superior cu 3 stele, acesta reprezintă o alegere excelentă pentru toți vizitatorii, oferind 45 de camere împărțite în 4 tipuri diferite, dispuse în 4 blocuri distincte pentru a satisface toate preferințele.
Localizare
Amplasat în orașul vibrant Malia din Heraklion, la doar 750 de metri de plajă, Creta Verano impresionează cu o piscină atrăgătoare, o terasă însorită echipată cu șezlonguri și o grădină înfloritoare.
Facilități hotel

Oferind o gamă variată de facilități, hotelul include un restaurant și un bar cu biliard, recepție deschisă non-stop, internet wifi, seif, servicii medicale, piscină exterioară, sală de jocuri, aer condiționat, loc de joacă, precum și posibilitatea de a închiria mașini și biciclete.

Facilități camere

Camerele hotelului sunt dotate cu internet Wi-Fi, televizor, seif (contra cost), uscător de păr, baie, facilități pentru cafea, aer condiționat (contra cost), frigider și balcon sau terasă, oferind o experiență confortabilă și relaxantă pentru fiecare oaspete.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie