Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

APOLLO CITY HOTEL (ex MALIATIM)

de la
911  711 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 23.09.2024 - 30.09.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Descriere

Hotelul Maliatim este situat în apropierea malului mării, în imediata vecinătate a Palatului Malia și a plajelor Stalis, Lychnostatis și Star Beach Water Park.
Descriere hotel
Hotelul Maliatim este situat în apropierea malului mării, în imediata vecinătate a Palatului Malia și a plajelor Stalis, Lychnostatis și Star Beach Water Park.
Localizare
Situat în apropierea malului mării, acest complex de apartamente se află la 1,5 km de plaja Malia și la 3 km de plaja Stalis.
De asemenea, Palatul Malia și Plaja sunt la aceeași distanță de 3 km. Hotelul Apollo City – Maliatim se găsește la 29 de kilometri de Aeroportul Internațional Heraklion, care reprezintă cel mai apropiat aeroport.
Facilități hotel
Hotelul oferă o recepție cu program limitat, un snack bar/deli, o piscină sezonieră în aer liber, o piscină pentru copii, cadă spa și saună pentru a vă asigura o ședere confortabilă și relaxantă.
Facilități camere
Hotel Maliatim oferă cazare dotată cu balcoane sau terase private mobilate, dormitor separat, canapea extensibilă pentru o persoană, chicinetă, aer condiționat, aparat de cafea/ceai, ustensile de gătit, ustensile, frigider, TV prin satelit, seif, Internet Wi-Fi gratuit Acces inclus, baie privată cu cadă sau duș, uscător de păr

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie