Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Yakinthos Beach Hotel oferă cazare la un buget accesibil, situat în apropiere de orașul Chania. Hotelul se bucură de o reputație solidă pentru ospitalitatea sa autentic cretană. Cu 39 de camere, inclusiv single, duble, triple și apartamente pentru familii, hotelul asigură o atmosferă confortabilă și primitoare, unde oaspeții se simt ca acasă departe de casă.
Localizare
Hotelul se află la aproximativ 4 km vest de orașul Chania, cu acces facil prin autobuz la fiecare 15 minute.
La doar 50 de metri distanță se găsește plaja cu nisip din Glaros și Agii Apostoli, Agia Marina-Platanias.
Aeroportul Chania este la 18 km, iar centrul orașului Souda la 10 km.
În apropiere, în zona Agii Apostoli, se găsește un parc cu magazine, restaurante, cafenele și baruri.
Facilități hotel
Yakinthos Beach Hotel oferă săli de recepție cu aer condiționat și un restaurant elegant, unde oaspeții se pot bucura de un bogat mic dejun tip bufet.
Hotelul dispune de piscine exterioare cu hidromasaj, piscine pentru copii, șezlonguri și umbrele gratuite la barul de la piscină și în hol, parcare, room service, acces la internet și birou de schimb valutar.
Există, de asemenea, o parcare privată la hotel.
Facilități camere

Fiecare cameră este echipată cu aer condiționat (la un cost suplimentar), TV, frigider, telefon, uscător de păr, balcon, seif și acces gratuit la internet.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie