Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

TROULIS APART HOTEL

de la
1162  962 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 23.09.2024 - 30.09.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Descriere

Troulis Apart-Hotel se găsește în pitorescul golf al satului tradițional de pescuit Bali, pe insula Creta, o insulă cu o istorie și o cultură remarcabile. Este recunoscut ca un hotel de familie care oferă servicii personalizate, beneficiind de ospitalitatea cretană a familiei Troulis și de o atmosferă prietenoasă. Construit pe versantul stâncos, hotelul își integrează arhitectura în armonie cu mediul înconjurător și adoptă un design grecesc, oferind o priveliște impresionantă asupra mării albastre și a golfului cu nisip.
Localizare
Troulis Apart-Hotel este situat la doar 60 de metri de plaja Golfului Varkotopos. Hotelul este situat la 27 km de orașul Rethymno și la 40 km de orașul Heraklio.
Facilități hotel
Hotelul are o piscină în aer liber, un snack bar pe acoperiș și un restaurant cu vedere la mare. Unitățile în sistem self-catering au balcon, iar oaspeții beneficiază de WiFi gratuit în zonele publice.
Oaspeții Hotelului Troulis își pot începe ziua cu un mic dejun tip bufet, iar mâncăruri tradiționale grecești pot fi servite la restaurantul proprietății.
Proprietatea oferă parcare privată gratuită.
Facilități camere

Toate studiourile și apartamentele sunt dotate cu aer condiționat, TV prin satelit, seif și baie privată cu duș și halate de baie.
Unitățile spațioase oferă, de asemenea, vedere la Marea Cretei sau la piscină și au o chicinetă utilată cu frigider, aparat de cafea și masă.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.