Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

THEO BEACH HOTEL APARTMENTS

de la
1146  946 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 23.09.2024 - 30.09.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Descriere

Theo Beach Hotel and Apartments reprezintă alegerea ideală pentru o ședere confortabilă, fiind amplasat la doar câțiva pași de plaja minunată și de pitorescul oraș Rethymnon. Acest hotel de 3 stele dispune de 31 de camere cu vedere la piscina în aer liber.
Descriere hotel

Theo Beach Hotel and Apartments reprezintă alegerea ideală pentru o ședere confortabilă, fiind amplasat la doar câțiva pași de plaja minunată și de pitorescul oraș Rethymnon.
Acest hotel de 3 stele dispune de 31 de camere cu vedere la piscina în aer liber.

Localizare
Situat în inima celebrului oraș venețian Rethymnon, în Creta - Grecia, Theo Beach Hotel Apartments se află la o distanță scurtă de port și la doar 500 de metri de centrul orașului, fiind chiar pe plaja faimoasă Rethymnon.
Proprietatea este la 1,1 km de portul venețian și la 3,2 km de Agia Paraskevi.
Facilități hotel

Facilitățile oferite de hotel includ o recepție deschisă 8 ore pe zi, servicii de curățătorie, spălătorie, călcătorie, parcare gratuită, Wi-Fi, piscină exterioară, piscină interioară, restaurant, bar și terasă. Amplasarea perfectă în apropierea plajei Rethymnon și varietatea de activități sportive și recreative disponibile fac din Theo Beach Hotel locul ideal pentru o vacanță extraordinară.

Facilități camere
Camerele sunt echipate cu duș, cadă, seif, TV, telefon, aer condiționat, balcon, radio, toaletă, baie, filtru de ceai/cafea, uscător de păr, chicinetă, frigider și internet Wi-Fi.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie