Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

PORTO PLAKIAS SPA HOTEL

de la
865  761 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 18.06.2024 - 25.06.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Descriere

Porto Plakias se află la doar 100 de metri de plaja lungă cu nisip din satul Plakias. Hotelul oferă o piscină cu bar, un restaurant la malul mării și o terasă pe acoperiș, cu bar. Accesul la internet WiFi este disponibil în zonele publice.

Localizare

Porto Plakias se află la doar 100 de metri de plaja lungă cu nisip din satul Plakias.

Facilitati Hotel

Hotelul oferă o piscină cu bar, un restaurant la malul mării și o terasă pe acoperiș, cu bar. Accesul la internet WiFi este disponibil în zonele publice.Hotelul Porto Plakias este înconjurat de sate montane și de plaje cu nisip frumoase. Restaurantele şi barurile sunt situate în apropiere. În împrejurimi sunt disponibile locuri de parcare gratuite.

Facilitati Camere

Toate camerele hotelului Porto Plakias au balcon cu vedere la munte, la grădină sau vedere laterală la mare. Toate camerele sunt spațioase și oferă aer condiționat, seif și TV prin satelit.

Climate Crisis Resilience Tax

Nota: Incepand cu 01.01.2024 va fi introdusa taxa locala “Climate Crisis Resilience Tax”. In functie de clasificarea unitatii de cazare, aceasta variaza intre 1.5eur – 10eur/ camera/ noapte si se va achita de catre turisti la fata locului!

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.