Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

OLYMPIC PALLADIUM HOTEL

de la
1346  1146 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 26.08.2024 - 02.09.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Descriere

Hotelul Olympic Palladium, clasificat cu 3 stele, se află în inima orașului Rethymnon, Creta. Cu un total de 75 de camere, acest hotel reprezintă alegerea ideală pentru cei ce doresc să exploreze orașul Rethymnon și să se bucure de plajele de nisip din Creta.
Descriere hotel
Hotelul Olympic Palladium, clasificat cu 3 stele, se află în inima orașului Rethymnon, Creta.
Cu un total de 75 de camere, acest hotel reprezintă alegerea ideală pentru cei ce doresc să exploreze orașul Rethymnon și să se bucure de plajele de nisip din Creta.
Localizare
Acest hotel se bucură de o locație centrală excelentă în frumosul oraș Rethymnon, la doar 300 de metri de plajă. Accesul facil la toate zonele orașului este asigurat în câteva minute prin mijloacele de transport public.
În apropiere se găsesc puncte de interes precum orașul vechi, castelul venețian Fortezza, portul venețian, Muzeul de Arheologie, parcul public Neranje Jami, fântâna Rimondi și Muzeul de Istorie și Folclor.
Facilități hotel
Hotelul este renumit pentru restaurantul și barul său, care atrag atenția nu doar a oaspeților hotelului, ci și a localnicilor.
Unitatea cu aer condiționat dispune de un hol cu recepție deschisă 24 de ore, seif, facilități de schimb valutar și acces la lift.
Alte comodități includ o cafenea, un bar, un restaurant și acces la internet (contra cost).
Facilități camere
Fiecare cameră are o baie privată cu duș și cadă, precum și un telefon cu linie directă , TV prin satelit, frigider în cameră și seif.
Alte facilități din cameră includ acces la internet, aer condiționat reglat individual și un balcon sau o terasă privată.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie