Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

LOTUS HOTEL APARTMENTS


Descriere

Complexul Lotus Hotel Apartments cuprinde atât apartamente standard și superioare, cât și garsoniere superioare. Acestea sunt aranjate într-un peisaj înconjurat de flori și copaci, oferind un mediu liniștit și fiind pregătit să vă satisfacă orice nevoie.
Descriere hotel
Complexul Lotus Hotel Apartments cuprinde atât apartamente standard și superioare, cât și garsoniere superioare.
Acestea sunt aranjate într-un peisaj înconjurat de flori și copaci, oferind un mediu liniștit și fiind pregătit să vă satisfacă orice nevoie.

Localizare
Lotus Hotel Apartments se afla in Kato Daratso, la 3,5km de orasul Chania si la 48km de orasul Rethymnon.
Aeroportul International din Chania este cel mai apropiat si se afla situat la 15km distanta de proprietate.
Facilități hotel
Hotelul pune la dispoziție un bar în aer liber, două piscine exterioare pentru relaxare și răcorire, recepție deschisă 24/7, conexiune la internet Wi-Fi, aer condiționat pentru un ambient plăcut, facilități de fax și fotocopiere, o cameră de depozitare pentru bagaje, apeluri de trezire disponibile la cerere și serviciu de menaj zilnic (cu excepția zilei de duminică).
Lenjeria de pat este schimbată o dată la 3 zile.
Sezlongurile de lângă piscină sunt gratuite, însă numărul acestora este limitat.
Facilități camere

Complexul dispune de studiouri si apartamente cu paturi duble sau paturi twin de o persoana cu balcon privat cu masa si scaune, televizor, chicineta complet echipata, mini-frigider, baie cu cabina de dus, uscator de par, ustensile de bucatarie, linie telefonica directa, seif, aparat de cafea si ceai. Unele dintre camere au canapele extensibile.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie