Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.
de la
1267  1067 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 16.09.2024 - 23.09.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Descriere

Acest complex de apartamente și garsoniere este construit într-un stil tradițional, reprezentând un ansamblu format din două clădiri, Lefkoniko Bay și Lefkoniko Beach. Apartamentele și studiourile situate în clădirea Lefkoniko Beach au fost renovate în cursul anului 2014. Amplasat într-o locație ideală, la doar câțiva metri de frumoasa plajă de nisip din Rethymno.
Localizare

Complexul se găsește la 50 de metri de plaja cu nisip fin din Rethymnon și la 800 de metri de centrul istoric al orașului Rethymno.

Facilități hotel
Cu un total de 104 camere, complexul oferă 2 restaurante (Restaurantul Othello, principalul, și restaurantul Alasia - a-la-carte), un bar la piscină, un snack bar, 2 piscine pentru adulți (una cu jacuzzi), o piscină pentru copii, o sală de conferințe, o cameră de joacă pentru copii, un internet café, un salon de înfrumusețare, jocuri, serviciu de curățătorie chimică și alte facilități.
Facilități camere

Camerele sunt dotate cu aer condiționat, telefon, televizor, frigider, chicinetă în garsoniere și apartamente, seif în unele camere și uscător de păr.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie