Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.
de la
1081  781 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 17.06.2024 - 24.06.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Descriere

Complet renovate într-un stil proaspăt, dar tradițional, apartamentele Kiwi sunt o alegere ideală pentru familii și cei în căutare de vacanțe liniștite. Toate cele 24 de apartamente oferă intrări private și oferă priveliști spre grădină sau piscină.
Localizare
Kiwi Apartments se află la doar 3 km de Chania, iar în faţa proprietăţii este disponibil un serviciu regulat de autobuz.
Plaja cu steag albastru Chrissi Akti (Plaja de Aur) este la 400 de metri. Aeroportul Chania este la 17 km, iar portul Souda se află la 8 km
Facilități hotel

Hotelul pune la dispoziție o piscină în aer liber, un bar cu băuturi și opțiuni ușoare de masă, o grădină, o terasă, facilități de grătar, un loc de joacă pentru copii, aer condiționat, serviciu în cameră, depozit de bagaje, echipament de fax/fotocopiere și seif.

Facilități camere

Camerele luminoase şi însorite sunt prevăzute cu aer condiţionat şi chicinetă cu aparat de cafea, fierbător şi frigider. Balcoanele şi terasele private oferă vedere la grădină.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie