Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

KAVROS GARDEN STUDIOS & APARTMENTS HOTEL

de la
1146  846 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 01.07.2024 - 08.07.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Descriere

Hotelul Kavros Garden Studios Apartments este situat în proximitatea plajei din Georgioupolis, într-o locație ideală din Crete, oferind vizitatorilor posibilitatea de a explora multiple atracții turistice. Cele 15 km de nisip care acoperă întregul golf sunt bine organizate, oferind umbre și facilități pentru sporturi nautice.
Localizare
Hotelul Kavros Garden Studios & Apartments este situat lângă plajă din Georgioupolis - în spatele Hotelului Kavros Beach, și la 55 km de aeroport, la 200 m de centrul orașului Kavros, la 4 km de centrul orașului Georgioupolis și la 18 km de centru din Rethymno.
Facilități hotel
Hotelul oferă o gamă variată de facilități, inclusiv recepție, restaurant, bar, terasă însorită, grădină frumoasă, piscină în aer liber, bar la piscină, piscină specială pentru copii, teren de tenis, sală de fitness, sală de jocuri, loc de joacă pentru copii, biliard, tenis de masă, darts, un minimarket convenabil, vestiare, cameră de bagaje, bancomat, birou de turism, magazin de cadouri și suveniruri, o capelă sau altar, teren de volei pe plajă și o masă de biliard.
Facilități camere
Fiecare cameră oferă cazare complet echipată, inclusiv o baie privată, uscător de păr, sistem de climatizare, conexiune WiFi, seif (disponibil contra cost), televizor, telefon, chicinetă, frigider, cuptor cu microunde, minibar, aparat pentru ceai/cafea, precum și un balcon sau o terasă.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie