Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.
de la
1009  809 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 23.09.2024 - 30.09.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Descriere

Gerona Mare oferă 17 apartamente și studiouri elegante, spațioase și complet mobilate, cu acces imediat la malul mării din Gerani, Platanias, Chania, Creta.
Descriere hotel
Gerona Mare oferă 17 apartamente și studiouri elegante, spațioase și complet mobilate, cu acces imediat la malul mării din Gerani, Platanias, Chania, Creta.
Localizare
Gerani se află la 3 kilometri de Platanias, la 17 kilometri de centrul orașului Chania, Creta și la 13 kilometri de Kolymvari.
Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Internațional Chania , situat la 33 de kilometri de hotel.
Golful Souda este la 20 de kilometri.
Hotelul oferă o gamă diversificată de facilități pentru a asigura o ședere plăcută, inclusiv barcă, plită și espressor, piscină pentru adulți și copii, lounge comun și grădină, WiFi gratuit și vedere la piscină, parcare privată, terasă relaxantă, recepție cu program non-stop, acces imediat la malul mării, sezlonguri și umbrele pentru confort, dușuri pentru piscină, lift și rampe pentru scaune cu rotile, camere dotate cu sistem de supraveghere video (CCTV), acces facil la magazine, restaurante și baruri locale, navetă ușoară către Platanias, Maleme, Tavronitis și Kolymvari, acces la rutele locale de autobuz, serviciu de taxi non-stop (rezervări disponibile la recepție), și posibilitatea de închiriere mașini, scutere sau biciclete pentru a explora zona.
Facilități camere
Fiecare unitate este dotată cu canapea, zonă de relaxare, TV, chicinetă complet utilată, seif și baie privată cu uscător de păr.
De asemenea, există un frigider, o plită și o cafetieră.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie