Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.
de la
1165  965 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 23.09.2024 - 30.09.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Descriere

Hotelul este înconjurat de grădini, oferind o atmosferă primitoare, pe lângă ospitalitatea sinceră cretană. Toate apartamentele sunt decorate tradițional şi au balcon cu vedere la grădină sau la mare.
Descriere hotel
Hotelul este înconjurat de grădini, oferind o atmosferă primitoare, pe lângă ospitalitatea sinceră cretană.
Toate apartamentele sunt decorate tradițional şi au balcon cu vedere la grădină sau la mare.
Localizare
Galeana Mare Hotel - Apartments este situat chiar pe malul marii în zona Adelianos Kampos, la numai 5,5 km de centrul orașului Rethymnon.
Facilități hotel
Hotelul oferă o piscină în aer liber cu zonă pentru copii, Wi-Fi disponibil contra cost, servicii medicale la cerere, parcare, seif (contra cost), șezlonguri și umbrele pe plajă (contra cost).
Alte facilități includ un bar la piscină, o grădină frumoasă, posibilitatea de a utiliza aerul condiționat contra cost, un restaurant diversificat, un loc de joacă pentru copii și facilități pentru tenis de masă.
Facilități camere
Fiecare cameră include un spațiu de zi (living), dormitor, chicinetă, mini-frigider, aparat de cafea și, la cerere, aer condiționat disponibil contra cost.
Alte facilități includ un telefon, seif (contra cost), o baie dotată cu cadă sau duș, uscător de păr, precum și un balcon sau terasă.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie