Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

FERENIKI HOLIDAY RESORT

de la
1353  1190 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 24.09.2024 - 01.10.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Descriere

Amplasare

Acest resort, ideal pentru turiști de la plajă, se află la Georgioupolis, la cca 150 de m de plaja cu nisip.

Dotări

În această unitate cu o recepție clienții vor găsi 180 de camere. Diverse servicii și facilități sunt incluse în ofertă – un seif, un schimb valutar, un spațiu cu televizor, o bibliotecă și servicii de bonă. În spațiile comune, conexiunea Wi-Fi le oferă clienților acces la internet. Există de asemenea și magazine. Resortul are o grădină frumoasă și un loc de joacă. Cei ce călătoresc cu autoturismul propriu îl pot parca în parcarea complexului de vacanță.

Locul de cazare

În camere există un aparat de aer condiționat. În majoritatea spațiilor de cazare clienții beneficiază de vedere spre mare de pe balcon sau de pe terasă. Camerele au un pat dublu. De asemenea, pot fi puse la dispoziție pătuțuri pentru bebeluși și paturi suplimentare. Un seif oferă cea mai bună protecție pentru bunurile de preț ale clienților. Chicineta este echipată cu un frigider. Un telefon, un televizor cu canale prin satelit/cablu TV, un radio și WiFi (contra cost) creează confort optim. În baia dotată cu un duș și o cadă există un uscător de păr. Locul de cazare oferă camere de nefumători.

Sport/divertisment

Zona de piscine cu bazine interioare și exterioare este locul perfect de odihnă după un concediu activ. Pentru copii există un bazin cu apă de mică adâncime 3 Planschbecken. Băuturile răcoritoare de la barul piscinei/snack-bar și relaxarea agreabilă în cada cu hidromasaj le vor crea cea mai bună dispoziție iubitorilor de apă. Sunt disponibile o terasă însorită, șezlonguri și umbrele. În ce privește activitățile de petrecere a timpului liber, resortul mai oferă, pe lângă un spa și o saună, și terapii prin masaj contra cost. Copyright GIATA 2004 - 2023. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 128259

Mâncare

Există diverse locuri unde se poate lua masa: un restaurant pentru nefumători, o sală de mese, o cafenea și un bar. Complexul oferă pentru masă pachete de servicii cu mic dejun inclus, demipensiune și regim all inclusive. Un mic dejun, un prânz și o cină stau la dispoziție pentru toate poftele. De asemenea, locul de cazare pune la dispoziție gustări. Resortul oferă un sortiment de băuturi alcoolice și nealcoolice.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.