Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.
de la
1009  809 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 23.09.2024 - 30.09.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Descriere

Hotelul Eltina, amplasat în proximitatea imediată a orașului Rethymnon și la doar câțiva pași de plajă, atrage oaspeții cu diverse activități de divertisment, o încântătoare terasă la soare și o piscină în aer liber. Structurat pe 33 de camere, studiouri și apartamente, Hotelul Eltina oferă priveliști încântătoare către grădină și munți, asigurând astfel o experiență de cazare plină de confort și bucurie.
Descriere hotel
Hotelul Eltina, amplasat în proximitatea imediată a orașului Rethymnon și la doar câțiva pași de plajă, atrage oaspeții cu diverse activități de divertisment, o încântătoare terasă la soare și o piscină în aer liber.
Structurat pe 33 de camere, studiouri și apartamente, Hotelul Eltina oferă priveliști încântătoare către grădină și munți, asigurând astfel o experiență de cazare plină de confort și bucurie.
Localizare
Hotelul Eltina este situat la doar 100 de metri de o plajă cu nisip și la 1,5 km de centrul orașului Rethymno.
Vizavi de la hotel există un supermarket mare. În apropierea hotelului se găsesc restaurante și baruri pe plajă.
Facilități hotel

Hotelul Eltina dispune de receptie, salon de mic dejun, piscina cu sezlonguri, seif (gratuit la receptie).

Facilități camere

Toate unitățile au aer condiționat, zonă de relaxare, TV cu canale prin satelit, ferestre izolate fonic, WiFi și balcon.
Cele mai multe unități au o chicinetă utilată cu frigider și ustensile de bucătărie, în timp ce toate includ o baie cu cadă sau duș.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie