Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.
de la
1367  1167 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 26.08.2024 - 02.09.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Descriere

Amplasarea strategică a hotelului pe un deal, într-un mediu natural și liniștit, oferă vederi spectaculoase la mare, creând o oportunitate pentru o vacanță relaxantă într-un cadru prietenos și familial. Hotelul dispune de 66 de camere situate în 3 clădiri.
Descriere hotel
Amplasarea strategică a hotelului pe un deal, într-un mediu natural și liniștit, oferă vederi spectaculoase la mare, creând o oportunitate pentru o vacanță relaxantă într-un cadru prietenos și familial.
Hotelul dispune de 66 de camere situate în 3 clădiri.
Localizare
Hotelul este situat în zona Agia Marina, o zonă de coastă la 8 km vest de Chania.
Hotelul este construit pe un deal la cca. 850 de metri de mare.
Facilități hotel
Hotelul Eleftheria impresionează cu un hol spațios adiacent recepției, dotat cu televiziune prin satelit.
Dispune de un restaurant generos, o piscină complexă care include o secțiune dedicată copiilor și un bar la piscină pentru răcoritoare.
Facilitățile adiționale includ parcare în afara fiecărei clădiri, un loc de joacă pentru cei mici, o sală de sport, saună și un magazin de suveniruri.
Atât micul dejun, cât și cina sunt oferite sub formă de bufet, asigurând o varietate bogată și comoditate pentru oaspeți.
Facilități camere
Toate camerele sunt dotate cu baie, telefon, TV, frigider, radio, aer conditionat si un balcon cu vedere la coasta si gradinile din jur.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie