Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

CRETA AQUAMARINE HOTEL ( EX CRETA RESIDENCE )

de la
1275  975 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 29.07.2024 - 05.08.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Descriere

Situat într-unul dintre cele mai pitorești sate din Creta, Rethymno, Hotelul Creta Aquamarine reprezintă o destinație deosebită. Cu un total de 48 de camere duble și 3 camere superioare, hotelul emană ospitalitatea tradițională cretană, oferind o atmosferă prietenoasă și personal amabil. Misiunea sa este de a oferi o experiență de vacanță memorabilă în inima Cretei, înconjurată de plaje nesfârșite, orașe vechi venețiene și situri arheologice unice.
Localizare

Hotelul Creta Aquamarine se află la 3 km est de orașul Rethymno, la doar 30 de metri de plaja cu nisip Platanias, distinsă recent cu Steagul Albastru, și este înconjurat de palmieri.
Aeroportul Internațional Nikos Kazantzakis este la 60 km de complex.

Facilități hotel

Cu o vedere fabuloasă și o atmosferă relaxantă, Hotelul Creta Aquamarine oferă o gamă variată de facilități, inclusiv o piscină cu bar, un restaurant și un lounge. Accesul gratuit la internet este disponibil în zona recepției.
Hotelul dispune de recepție deschisă 24/24, restaurant, bar/lounge, terasă, grădină, acces direct la plajă, o piscină pentru adulți și una pentru copii, serviciu de trezire, depozitare a bagajelor, birou de consultanță turistică și un loc de joacă pentru copii.

Facilități camere

Camerele oferă facilități moderne, cum ar fi baie privată, uscător de păr, telefon, frigider, televizor și aer condiționat, precum și un aparat de preparat ceai/cafea.
Fiecare cameră dispune de o terasă privată și oferă o vedere excepțională.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie