Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

CHC IMPERIAL PALACE HOTEL Adults Only

de la
1931  1493 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 09.09.2024 - 16.09.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Descriere

CHC Imperial Palace reprezintă o proaspătă adiție în peisajul hotelier, oferind o experiență modernă și elegantă de 4 stele, cu deschiderea sa în anul 2019. Hotelul se distinge prin cele 74 de camere moderne, adoptând un concept exclusiv pentru adulți, unde confortul, relaxarea și autenticitatea ospitalității grecești se îmbină armonios pentru a crea o atmosferă distinctă și rafinată în cadrul CHC Imperial Palace.
Descriere hotel
CHC Imperial Palace reprezintă o proaspătă adiție în peisajul hotelier, oferind o experiență modernă și elegantă de 4 stele, cu deschiderea sa în anul 2019.
Hotelul se distinge prin cele 74 de camere moderne, adoptând un concept exclusiv pentru adulți, unde confortul, relaxarea și autenticitatea ospitalității grecești se îmbină armonios pentru a crea o atmosferă distinctă și rafinată în cadrul CHC Imperial Palace.
Localizare
Hotelul este situat în Pigianos Kampos, la 9 km de Rethymnon, la 70 km de Chania și la 72 km de Heraklion.
Facilități hotel

Hotelul oferă o gamă variată de facilități, inclusiv recepție, sală TV, lobby, depozitare bagaje, lift în clădirea principală, parcare publică, restaurant central PIYI, bar la piscină KABOS, bar interior (deschis doar în octombrie, în funcție de condițiile meteorologice), sală de sport, piscină exterioară de 130 mp cu adâncime maximă de 1,40 m, jacuzzi exterior de 18 mp cu adâncime maximă de 0,78 m.
De asemenea, plaja publică cu pietricele, situată la 300 m distanță, este echipată cu șezlonguri și umbrele, iar în incintă există un minimarket.

Facilități camere

Camerele au un aspect modern si sunt dotate cu aer conditionat, frigider, televizor, seif, uscator de par, fierbator de apa, acces internet WiFi, balcon/terasa.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie