Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.
de la
1146  846 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 01.07.2024 - 08.07.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Descriere

Blue Horizon Apartments se găsește în partea de nord a Cretei, amplasat între Heraklion și Rethymno, în afara frumoasei stațiuni turistice Bali. Este vorba despre un mic complex de studiouri și apartamente, recent renovat, care operează în regim self-catering. Hotelul oferă 26 de garsoniere și 7 apartamente cu un dormitor în plan deschis. Construit pe o mică peninsulă înălțată, oferă o priveliște panoramică asupra golfului și a mării.
Localizare

Hotelul se află la o distanță de aproximativ 100 de metri de plaja din Bali și la 32 de kilometri de Rethymno.

Facilități hotel

Hotelul oferă un bar, un bar de gustări, o piscină, acces WiFi gratuit, șezlonguri și umbre gratuite în zona piscinei, iar acestea sunt disponibile contra cost pe plajă. Există, de asemenea, un loc de joacă și o piscină specială pentru copii, integrate în sectorul piscinelor destinate adulților.

Facilități camere

Camerele sunt echipate cu aer condiționat, acces gratuit la internet WiFi, seif (contra cost), televizor, minibucătărie (frigider, plită, cuptor cu microunde, ceainic, facilități pentru cafea), uscător de păr și balcon/terasă.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie