Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.
de la
1275  1075 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 23.09.2024 - 30.09.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Descriere

Hotelul Bali Mare, clasificat la categoria de 3 stele, se află pe un deal cu priveliște la una dintre cele mai spectaculoase vederi asupra Mării Mediterane și munților Talea. Acest hotel popular și atrăgător vă întâmpină cu o atmosferă caldă și prietenoasă, oferind cazare confortabilă și bine echipată.
Descriere hotel

Hotelul Bali Mare, clasificat la categoria de 3 stele, se află pe un deal cu priveliște la una dintre cele mai spectaculoase vederi asupra Mării Mediterane și munților Talea.
Acest hotel popular și atrăgător vă întâmpină cu o atmosferă caldă și prietenoasă, oferind cazare confortabilă și bine echipată.

Localizare
Plaja este la doar 200 de metri de hotel, iar centrul stațiunii se află la o distanță de 800 de metri.
La 150 de metri de hotel, există o stație de autobuz pentru serviciul local de autobuz între Heraklion și Rethymno.
De asemenea, există un tren local de stațiune care facilitează transportul în jurul satului și către satul vecin, Panormo.
Aeroportul Nikos Kazantzakis se află la 37 de kilometri distanță de hotel.
Facilități hotel

Hotelul oferă o gamă variată de facilități, printre care recepție deschisă 24/24, restaurant, cafenea, lounge cu TV, grădină, piscină, bar la piscină, sală de fitness, teren de tenis, loc de joacă pentru copii și servicii de schimb valutar.

Facilități camere

Hotelul Bali Mare dispune de diverse tipuri de unități de cazare, dotate cu bucătărie/chicinetă echipată cu frigider, aragaz și facilități pentru prepararea ceaiului și cafelei, aer condiționat cu reglare individuală, telefon cu apelare directă, televizor, acces la internet și set de călcat.
Fiecare cameră are baie proprie cu duș, WC și uscător de păr, precum și balcon sau terasă cu vedere la mare și la grădină.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie