Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.
de la
1075  875 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 23.09.2024 - 30.09.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Descriere

Recent renovat, Hotelul Apollo este amplasat în satul Kavros, Kournas, la doar 5 minute de centrul aglomerat, cu magazine și supermarketuri, și la numai 350 de metri de plaja magnifică din Georgioupolis, inclusiv Plaja Apollo cu un spațiu privat de 800 m², echipat cu șezlonguri și umbrele de soare. Complexul Apollo dispune de 22 de camere standard (2-3 persoane) și 7 camere (2-3 persoane) cu chicinetă complet utilată, majoritatea oferind o vedere impresionantă la mare.
Localizare
Hotelul Apollo este situat în satul pitoresc Kavros, între Rethymno și Chania, două dintre cele mai vizitate destinații din Creta.
Facilități hotel
Complexul oferă acces direct la plaja privată liniștită, trei piscine exterioare - plus o piscină pentru copii, un bar la piscină, loc de joacă pentru copii.
Hotelul pune la dispoziţie şi facilităţi de grătar.
Facilități camere
Toate camerele Apollo sunt dotate cu aer condiționat, telefon cu linie directă, radio, TV prin satelit, frigider, uscător de păr și seif.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie