Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.
de la
1200  1198 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 21.09.2024 - 28.09.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Descriere

Molinos Park oferă o piscină in aer liber si o terasă pe acoperis cu un bar si o cadă cu hidromasaj, cu vedere la Costa Dorada. Toate camerele dotate cu aer conditionat au un balcon mobilat, cu vedere la mare sau la munte.

Camerele hotelului H TOP Molinos Park au podea cu gresie si decor simplu. Toate includ un TV cu canale prin satelit, un seif si o baie privată.

Restaurantul tip bufet al hotelului serveste preparate regionale si internationale. In plus, Molinos Park oferă spectacole de cabaret si nopti de bingo.

H TOP Molinos Park este situat in Cap Salou, la 500 de metri de o plajă adăpostită. Centrul plin de viată al orasului Salou este la 2 km, iar parcul tematic PortAventura se află la mai putin de 15 minute de mers cu masina.

Molinos Park este la doar 20 de minute de mers cu masina de Aeroportul din Reus. Receptia cu program nonstop a hotelului poate aranja servicii de inchiriere auto.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie