Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.
de la
1263  1158 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 12.04.2024 - 19.04.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Descriere

Hotelul Volga, parte din lantul hotelier Grup Florida, este situat in centrul statiunii Calella- capitala turistica a Coastei Maresme.

Localizare: hotelul este situat la 100 m de plaja. Statia de tren, care leaga statiunea Calella de centru Barcelonei, se afla la 50 m de hotel.


Dotari camere: hotelul dispune de 2 tipuri de camere: standard si superioare. Camerele standard sunt dotate cu TV satelit, minibar, aer conditionat, telefon, seif ( contra cost), minibar ( contra cost), baie cu oglinda cosmetica pentru machiaj si uscator de par, WiFi ( contra cost). Camerele superioare au in plus fata de camerele standard WiFi gratuit, minibar gratuit ( cu 6 sticle mici de apa). Camerele superioare au vedere la mare sau la piscina. Turistii cazati in camerele superioare beneficiaza de pachetul Beach Club ( prosoape de plaja, hamac, umbrela de soare).


Facilitati hotel: hotelul dispune de un restaurant unde se servesc preparate din bucataria internationala in stil bufet si un bar. Hotelul ofera o gama variata de servicii si facilitati, menite sa asigure o vacanta placuta si relaxanta: aer conditionat, rpiscina exterioara pentru adulti, piscina pentru copii, camera de bagaje, cabine cu dusuri, casa de schimb valutar, 2 lifturi, WiFi gratuit in zonele publice, terasa, bar la piscina, parcare, receptie deschisa non stop.


Plaja: plaja publica cu nisip se afla la 100 metri de hotel. Sezlongurile si umbrelele sunt contra cost.


Website: www.grupflorida.com

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.