Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

RIVIERA HOTEL

de la
1905  1809 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 22.07.2024 - 29.07.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Descriere

Hotelul Riviera este situat pe faleza staţiunii Santa Susanna, la doar 100 de metri de plajă. Acesta oferă un restaurant şi camere prevăzute cu aer condiţionat şi balcon. Riviera oferă camere decorate simplu, cu TV și baie complet echipată. Restaurantul hotelului serveşte un mic dejun tip bufet, precum şi o selecţie de preparate din bucătăria mediteraneană. Centrul staţiunii Santa Susanna se află la numai 5 minute de mers pe jos de Riviera, iar parcul Montnegre este situat la marginea staţiunii. La Barcelona şi la Aeroportul El Prat se poate ajunge după 1 oră de mers cu maşina.
Localizare

Centrul staţiunii Santa Susanna se află la numai 5 minute de mers pe jos de Riviera, iar parcul Montnegre este situat la marginea staţiunii. La Barcelona şi la Aeroportul El Prat se poate ajunge după 1 oră de mers cu maşina.

Facilitati Hotel

Acesta oferă un restaurant şi camere prevăzute cu aer condiţionat şi balcon.Restaurantul hotelului serveşte un mic dejun tip bufet, precum şi o selecţie de preparate din bucătăria mediteraneană.

Facilitati Camere

Riviera oferă camere decorate simplu, cu TV și baie complet echipată.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.