Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Las Arenas Balneario Resort

de la
2963  2958 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 11.07.2024 - 18.07.2024 | transport cu avionul | plecare din Timisoara
Verifica disponibilitate

Descriere

Acest complex de 5 stele are o locație superbă pe malul mării, cu acces direct la plaja Las Arenas din Valencia. Las Arenas Balneario Resort are 2 piscine sezoniere in aer liber inconjurate de șezlonguri și un centru spa de lux.

Toate camerele acestui hotel de design sunt decorate elegant, in culori neutre. Acestea includ Wi-Fi gratuit și un TV cu ecran plat de 32 inch.

Restaurantul Sorolla servește preparate tradiționale, dar creative. Oaspeții se pot bucura de un mic dejun tip bufet, iar băuturi răcoritoare sunt disponibile la barul de la piscină.

Centrul spa de la Las Arenas Balneario Resort Valencia include o piscină interioară incălzită, cu vedere la grădini. Sunt disponibile masaje și tratamente de infrumusețare și există o sală de sport.

Palacio de la Música și portul America’s Cup sunt la cațiva pași de hotel. Există 2 stații de metrou și multe stații de autobuz in apropiere de Hotelul Las Arenas Balneario Resort.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie