Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Hotel Suites del Mar by Meliá

de la
2579  2578 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 06.10.2024 - 13.10.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Descriere

Suites del Mar by Melia face parte din complexul hotelier Spa Porta Maris. Există WiFi gratuit și utilizarea gratuită a circuitului Sanarium și a piscinei in aer liber neincălzită de la etajul 1, cu vederi fantastice.

Suitele sale junior sunt elegante și au o terasă mobilată cu vederi superbe asupra portului de agrement sau la mare. Au incălzire sezonieră și aer condiționat (sistem centralizat). Există 2 televizoare inteligente cu intrare USB. Baia modernă este dotată cu articole de toaletă gratuite, duș, chiuvetă dublă, oglindă cosmetică și uscător de păr. Există și o cadă langă pat

Descoperiți restaurantul The Socarrat, unde puteți gusta o mare varietate de preparate din orez, precum și tapas și mancăruri gourmet locale. Cu o locație privilegiată și vederi fantastice la mare, bucurați-vă de cele mai bune opțiuni de cocktail, precum și de bufetul nostru complet de mic dejun servit in sala de mic dejun „Socarrat”, ambele cu vedere fantastică la mare.

Suitele junior sunt la 300 de metri de bulevardul central Explanada din Alicante. Hotelul oferă servicii de masaj terapeutic și un nou centru spa urban la un preț special pentru oaspeții cazați. Parcarea este disponibilă la un cost suplimentar.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie