Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Flash (Adults Only)

de la
2457  2162 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 27.08.2024 - 03.09.2024 | transport cu avionul | plecare din Cluj Napoca
Verifica disponibilitate

Descriere

Tip masa: demipensiune/pensiune completa
Localizare: acest hotel modern destinat exclusiv adultilor este situat la doar 200 de metri de plaja Levante din Benidorm. Aeoportul Alicante este la 40 de minute de statiunea Benidorm. Centrul statiunii este la 10 minute de mers pe jos. Hotelul a fost deschis in anul 2012.
Dotari camere: hotelul dispune de 192 de camere elegante dotate cu balcon, aer conditionat, seif (cu plata), TV plat, telefon, baie, minibar (cu plata). Camerele duble, triple si quadruple au doua paturi king-size (mari duble)
Facilitati hotel: restaurantul serveste toate mesele buffet iar uneori se organizeaza cine tematice, piscina in aer liber, sala de gimnastica, sauna, un bar cu longe TV iar vara sunt organizate programe de divertisment pe terasa spatioasa a hotelului. Hotelul Flash ofera numeroase servicii, care includ inchirieri de masini si biciclete, concierge si schimb valutar. Wi-Fi este disponibil la un cost suplimentar.
Facilitati pentru copii: hotelul este adults only (nu accepta copii sub 18 ani)
Plaja: la o scurta plimbare pe jos (200 metri) se afla plaja fantastica Levante unde veti gasi 2 km de plaja lata cu nisip fin (blue flag).
Pagina web: www.flashotel.com

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.