Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Sunshine Corfu Hotel & Spa

de la
1619  1618 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 19.06.2024 - 26.06.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Descriere

Aflat pe o plajă privată langă satul Nisaki, inconjurat de măslini si pini, Sunshine Corfu Hotel & Spa este construit sub formă de amfiteatru pe un deal. Oferă 2 piscine in aer liber, o sală de fitness si un centru de wellness si spa.

Toate camerele si suitele de la Sunshine Corfu Hotel & Spa sunt prevăzute cu TV prin satelit, mini-frigider si seif. Toate beneficiază de aer conditionat si au un balcon sau o terasă, majoritatea cu vedere panoramică la Marea Ionică.

Sunshine Corfu Hotel & Spa oferă un restaurant tip bufet si un restaurant à la carte cu preparate din bucătăria italiană. In plus, oaspetii au la dispozitie un bar, un bar langă piscină si un snack bar. Toate mesele, precum si anumite băuturi sunt asigurate gratuit.

La centrul spa vă puteti bucura de tratamente faciale si corporale. Centrul include o baie de aburi, o cadă cu hidromasaj si o saună. Sunt disponibile si masaje. Oaspetii mai tineri au la dispozitie o piscină pentru copii, un loc de joacă si un club pentru copii.

Conexiunea WiFi este gratuită in intreaga proprietate. Orasul Corfu se află la 30 de minute de mers cu masina. Hotelul oferă parcare privată gratuită.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie