Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

VILLA SUNFLOWER BEACH HOTEL

de la
1365  630 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 27.09.2024 - 04.10.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Descriere

Villa Sunflower deschide larg porțile către plajele fermecătoare din Alanya, unde marea albastră învăluie într-o atmosferă plăcută, oferind o experiență de vacanță de vară perfectă. Hotelul primește cu căldură oaspeții dornici să se bucure de vară în Alanya alături de cei dragi, oferind camere de diverse dimensiuni, special concepute pentru a satisface diferitele nevoi. Resortul garantează un sejur confortabil și relaxant.
Descriere hotel

Villa Sunflower deschide larg porțile către plajele fermecătoare din Alanya, unde marea albastră învăluie într-o atmosferă plăcută, oferind o experiență de vacanță de vară perfectă.
Hotelul primește cu căldură oaspeții dornici să se bucure de vară în Alanya alături de cei dragi, oferind camere de diverse dimensiuni, special concepute pentru a satisface diferitele nevoi. Resortul garantează un sejur confortabil și relaxant.

Localizare

Hotelul se află la 12 km distanță de centrul orașului Alanya și la doar 800 de metri de Konaklı, în timp ce Aeroportul Gazipaşa-Alanya se găsește la 54 km distanță.

Facilități hotel

Hotelul Villa Sunflower Beach dispune de o piscină principală, una pentru copii și una cu tobogane. Pe lângă acestea, oferă și un centru de fitness, o grădină și parcare privată gratuită. Proprietatea include un club pentru copii, un restaurant, un parc acvatic și o terasă. De asemenea, se asigură și serviciul de room-service. Pentru a anima atmosfera, sunt organizate programe speciale de spectacole sau evenimente muzicale live de cel puțin 3 ori pe săptămână.

Facilități camere

Fiecare cameră este echipată cu aer condiționat, telefon, televizor, minibar, seif, baie cu cadă sau duș, uscător de păr și balcon.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.