Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

SHERWOOD CLUB KEMER

de la
2819  2408 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 08.06.2024 - 15.06.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Descriere



SHERWOOD CLUB KEMER 5* -KEMER




Clasificare agentie: 5*



Concept: ULTRA ALL INCLUSIVE



Complexul se deschide in anul 2014 cu o suprafata de 130.000 mp. Hotelul este alcatuit din 45 corpuri ( fiecare corp are 2-3 etaje)


406 camere sunt repartizate astfel:


Standard room (64 camere): 29 mp (max 3 pax) o singura camera , cu pat matrimonial sau 2 paturi separate + 1 pat de o persoana, baie ( cu dus), balcon.


Standard large room (56 camere): 35 mp (max 3 pax) - o singura camera , cu pat matrimonial sau 2 paturi separate + 1 pat de o persoana + 1 canapea, baie ( cu dus), balcon.


Standard lake room (56 camere): 29 mp ( max 3 pax) - o singura camera , cu pat matrimonial sau 2 paturi separate + 1 pat de o persoana, baie ( cu dus), balcon sau terasa.


Standard lake large room (194 camere): 35 mp ( max 3 + 1 pax) - o singura camera , cu pat matrimonial sau 2 paturi separate + 1 pat de o persoana + 1 canapea, baie ( cu dus), balcon.


Family connection room ( 36 camere) : 58-70 mp (max 4 pax) 2 camere cu usa intre ele, 2 bai separate, balcon sau terasa.



Localizare: la 360 m de plaja proprie (privata), la 55 km de aeroportul Antalya, la 45 km de localitatea Alanya, la 9 km de orasul Antalya.



Dotari camera: aer conditionat centralizat, TV satelit, telefon direct, mini-bar(bauturi racotiroare si bere), fierbator, seif (gratuit), baie cu dus, uscator de par, balcon sau terasa.



Facilitati hotel gratuite: restaurant principal, 4 restaurante a la carte (Turkis,Italian,Fish si Chinese cu rezervare),8 baruri, 10 piscine exterioare, piscina interioara, mini-club ( pentru copii 5-12 ani) si Club pentru copii ( 13-17 ani), loc de joaca pentru copii, piscina pentru copii, mini disco, gimnastica, aerobic, jocurile de la piscina, volei pe plaja, darts, basketball, mini football, mini golf, tennis, tennis de masa, fitness, sauna, baie turceasca, animatie zi si seara , muzica live, WI-FI (lobby), sucul de portocale doar la micul dejun, inghetata.


Facilitati contra cost: masaj, biliard, aparate de joc, sucul natural, jocuri pe apa, spa, salon de infrumusetare, doctor, spalatorie, fax, doctor, internet cafe si jocurile pe calculator, echipamentul pentru sala de conferinta.


Facilitati pentru copii: piscina, teren de joaca, mini club si club pentru copii.



Plaja proprie de nisip-pietris.Bar pe plaja. Baruri la piscine : Sezlongurile, umbrelele si prosoapele gratuite.



Alte informatii:


- toate cartile de credit sunt acceptate;


- animalele de companie nu sunt premise;


- accesul in pantaloni scurti la cina nu este permis.



Hotelul isi rezerva dreptul de a modifica conceptul in timpul sezonului


fara a anunta in prealabil aceste modificari.



Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.