Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

SENZA GARDEN HOLIDAY CLUB

de la
1746  1327 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 06.09.2024 - 13.09.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Descriere

În inima frumuseții Mediteranei, se ridică cu mândrie Senza Garden Holiday Club, un rai al confortului și liniștii, unde coasta măreață a acestui loc este îmbrățișată cu delicatețe de natură și rafinament. Aici, fiecare moment este îmbogățit de servicii atent elaborate și prestate cu profesionalism desăvârșit. Ca parte integrantă a ilustrului lanț hotelier Senza Hotels, complexul ridică standardele ospitalității la cotele cele mai înalte, oferind o experiență exclusivistă de cinci stele.
Descriere hotel

În inima frumuseții Mediteranei, se ridică cu mândrie Senza Garden Holiday Club, un rai al confortului și liniștii, unde coasta măreață a acestui loc este îmbrățișată cu delicatețe de natură și rafinament.
Aici, fiecare moment este îmbogățit de servicii atent elaborate și prestate cu profesionalism desăvârșit.
Ca parte integrantă a ilustrului lanț hotelier Senza Hotels, complexul ridică standardele ospitalității la cotele cele mai înalte, oferind o experiență exclusivistă de cinci stele.

Localizare

Hotelul Senza Garden Holiday Club se află la 3 km de Konakli și la 8 km de centrul orașului Alanya, având o distanță de 115 km până la aeroportul Antalya, iar centrul orașului Antalya este situat la 125 km distanță.

Facilități hotel
Hotelul oferă o gamă completă de facilități, inclusiv recepție, restaurant principal, restaurant a la carte, baruri, programe de divertisment, spectacole de noapte, mini-club, mini-disco, tenis de masă, darts, volei, facilități SPA, baie turcească, saună, masaje, sală de sport, umbrele și șezlonguri la plajă și la piscină, servicii medicale și piscină.
Facilități camere
Camerele sunt echipate cu aer condiționat, televizor, telefon, baie privată cu duș și articole de toaletă, minibar, seif (disponibil contra cost) și balcon.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.