Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

SARITAS HOTEL

de la
1000  672 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 27.09.2024 - 04.10.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Descriere

Hotelul Saritas oferă o atmosferă plăcută înconjurată de o grădină frumos amenajată, încununată de palmieri și curmali. Construit în anul 1995, cu o renovare totală realizată în anul 2010, hotelul se bucură de personal ospitalier și o locație comodă în raport cu centrul stațiunii Alanya, recomandat atât familiilor cu copii, cât și altor categorii de oaspeți. Situat pe malul mării, există un drum care face legătura între hotel și plajă, aceasta din urmă fiind acoperită cu nisip și pietriș, oferind o experiență plăcută la malul Mării Mediterane.
Descriere hotel
Hotelul Saritas oferă o atmosferă plăcută înconjurată de o grădină frumos amenajată, încununată de palmieri și curmali. Construit în anul 1995, cu o renovare totală realizată în anul 2010, hotelul se bucură de personal ospitalier și o locație comodă în raport cu centrul stațiunii Alanya, recomandat atât familiilor cu copii, cât și altor categorii de oaspeți.
Situat pe malul mării, există un drum care face legătura între hotel și plajă, aceasta din urmă fiind acoperită cu nisip și pietriș, oferind o experiență plăcută la malul Mării Mediterane.
Localizare

Saritas Hotel este situat in zona Obagol, la 3 km de orasul Alanya si la 10 metri de plaja.

Facilități hotel

Hotelul dispune de un restaurant interior cu o capacitate de 450 de locuri, oferind o atmosferă plăcută și vederi încântătoare către grădină. Pentru evenimente sau întâlniri, proprietatea pune la dispoziție o sală de conferințe cu o capacitate de 100 de locuri. Serviciile suplimentare precum coaforul, asistența medicală, facilitățile mobile, centrul de fitness, baia turcească și sauna sunt disponibile contra cost, asigurându-se că oaspeții se pot bucura de confort și relaxare. Cu trei piscine distincte, inclusiv una destinată adulților, una pentru copii și una dotată cu tobogane, hotelul oferă opțiuni variate pentru petrecerea timpului într-un cadru plin de distracție și confort.

Facilități camere

Camerele sunt echipate cu sistem de aer condiționat centralizat, minibar (gol la sosire), seif (disponibil contra cost), uscător de păr, balcon și telefon, asigurând un confort corespunzător pentru oaspeții noștri

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.