Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Q AVENTURA PARK

de la
1302  1002 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 27.09.2024 - 04.10.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Descriere

Q Aventura Park Hotel reprezintă o proprietate de lux de 5 stele situată în Alanya (Antalya), amplasată de-a lungul malului mării. Această destinație primitoare vă întâmpină cu o grădină fermecătoare, bogată în verdeață și flori de palmieri, oferindu-vă acces la o plajă cu nisip fin și la piscinele sale atrăgătoare. Cu un număr total de 228 de camere, Aventura Park vă oferă un sejur exclusiv și confortabil într-un cadru deosebit.
Descriere hotel
Q Aventura Park Hotel reprezintă o proprietate de lux de 5 stele situată în Alanya (Antalya), amplasată de-a lungul malului mării.
Această destinație primitoare vă întâmpină cu o grădină fermecătoare, bogată în verdeață și flori de palmieri, oferindu-vă acces la o plajă cu nisip fin și la piscinele sale atrăgătoare.
Cu un număr total de 228 de camere, Aventura Park vă oferă un sejur exclusiv și confortabil într-un cadru deosebit.
Localizare
Hotelul este situat in zona Okurcalar - Antalya, la 33 km de orasul Alanya, 88 km de aeroportul din Antalya.
Facilități hotel

Hotelul oferă 2 piscine în aer liber cu șezlonguri și umbrele de soare, precum și centru spa/wellness care asigură servicii pentru un sejur extrem de relaxant. Facilitățile de la Q Aventura Park Hotel includ și sală de fitness. Proprietatea are, de asemenea, servicii de recepție cu program non - stop, concierge și închirieri auto. Se oferă acces gratuit la internet Wi-fi în spațiile publice. Parcarea este disponibilă la proprietate gratuit.

Facilități camere

Camerele oferă faciliăți precum aer condiționat și televizor cu canale prin satelit, minibar iar baia este prevăzută cu cadă sau duș și uscător de păr.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.