Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

PERRE DELTA HOTEL RESORT & SPA

de la
1426  826 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 27.09.2024 - 04.10.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Descriere

Perre Delta Hotel Resort & Spa, aflat chiar pe malul Mării Mediterane, îmbină armonios frumusețea mării cu cea a Munților Taur, oferind o atmosferă relaxantă și unică. Cu o locație privilegiată într-un cadru natural spectaculos, cu râul Perre curgând în apropiere și peisaje magnifice, hotelul promite o experiență de neuitat.
Descriere hotel

Perre Delta Hotel Resort & Spa, aflat chiar pe malul Mării Mediterane, îmbină armonios frumusețea mării cu cea a Munților Taur, oferind o atmosferă relaxantă și unică.
Cu o locație privilegiată într-un cadru natural spectaculos, cu râul Perre curgând în apropiere și peisaje magnifice, hotelul promite o experiență de neuitat.

Localizare

Hotelul este situat în regiunea Okurcalar, la o distanță de 35 km de Alanya și la 95 km de Aeroportul din Antalya.

Facilități hotel

Hotelul oferă restaurant principal tip bufet și restaurant A' la Carte, baruri, piscine pentru adulți și copii, centru fitness, facilități de relaxare (baie turcească, saună), terenuri sportive (tenis, volei, gimnastică), programe de divertisment zilnice și spectacole seara.
Există și facilități dedicate copiilor, cum ar fi mini club, loc de joacă și mini disco.
Serviciile suplimentare disponibile contra cost includ asistență medicală, babysitting, servicii de spălătorie și curățătorie, coafor, internet cafe, închiriere de mașini, masaj, sporturi nautice și activități de divertisment precum biliard și jocuri pe calculator.

Facilități camere
Fiecare cameră este echipată cu aer condiționat, telefon direct, mini bar (contra cost), seif (contra cost), televizor, baie cu cadă, uscător de păr și balcon.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.