Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.
de la
1232  779 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 27.09.2024 - 04.10.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Descriere

Dispune de o varietate de servicii pentru a oferi oaspetilor sai un concediu relaxant la malul marii. Turistii se pot bucura de zile insorite la piscina din aer liber sau pe plaja privata, savurand cocktail-uri delicioase. Receptia este deschisa non-stop, iar personalul este pregatit pentru a oferii oaspetilor o vacanta de neuitat.
Descriere:

Oba Star Hotel ofera un concept ultra all inclusive. Hotelul a fost renovat in perioada 2009 – 2010. Dispune de o varietate de servicii pentru a oferi oaspetilor sai un concediu relaxant la malul marii. Turistii se pot bucara de zile insorite la piscina din aer liber sau pe plaja privata, savurand cocktail-uri delicioase. Receptia este deschisa non-stop, iar personalul este pregatit pentru a oferii oaspetilor o vacanta de neuitat.

Localizare:

Plaja privata este cu pietricele si nisip se afla la 100 de metri de cladirea principala a hotelului si este usor accesibila printr-un pasaj subteran. Oba Star Hotel este situat in districtul Oba, la 2,5 km de centrul orasului Alanya. Oba centrum este o zona confortabila unde turistii se bucura de o varietate de restaurante frumoase si cu o multime de magazine unde fac cumparaturi minunate. Cu masina se afla la doar 10 minute de port si de centrul orasului Alanya,

Facilitati hotel:

Oba Star Hotel asigura o vacanta de neuitat cu restaurante, patiserie, lobby bar, bar la piscina, 2 piscine in aer liber si 1 piscina pentru copii cu doua tobogane. Spa-Centru, plaja privata, animatie, sala de sedinte, cabinetul medicului si personal prietenos si profesionist.

Facilitati camere:

Hotelul dispune in total 213 camere, care constau din 181 camere standard, 25 camere economice (balcon francez), 5 camere cu usa de interconectare si 2 camere accesibile pentru persoane cu handicap.
Standard, toate camerele Oba Star sunt dotate cu aer condiționat, telefon, uscator de par, mini-bar, TV prin satelit, acces wireless la internet, card de chei si sistem de siguranța, seif electronic pentru obiecte de valoare, sistem de alarma impotriva incendiilor si telefon pentru baie.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie