Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

NUMA KONAKTEPE HOTEL (EX. SMARTLINE NUMA KONAKTEPE HOTEL)

de la
1258  831 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 27.09.2024 - 04.10.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Descriere

Situat în pitorescul Alanya din regiunea Antalya, Numa Konaktepe Hotel se remarcă la doar 500 de metri distanță de minunata plajă Konakli. Ca parte a prestigiosului lanț de hoteluri Numa Hotels, Numa Konaktepe Hotel oferă servicii de înaltă calitate, clasificate la patru stele, într-un regim all-inclusive. Proprietatea dispune de un total de 225 de camere, iar experiența se completează cu o plajă privată cu nisip și pietriș, aducând un plus de rafinament și confort șederii.
Descriere hotel
Situat în pitorescul Alanya din regiunea Antalya, Numa Konaktepe Hotel se remarcă la doar 500 de metri distanță de minunata plajă Konakli.
Ca parte a prestigiosului lanț de hoteluri Numa Hotels, Numa Konaktepe Hotel oferă servicii de înaltă calitate, clasificate la patru stele, într-un regim all-inclusive.
Proprietatea dispune de un total de 225 de camere, iar experiența se completează cu o plajă privată cu nisip și pietriș, aducând un plus de rafinament și confort șederii.
Localizare
Hotelul este situat în regiunea Konakli, lângă centrul orașului Alanya și la 130 km dus-întors de aeroportul din Antalya.
Facilități hotel

Hotelul oferă o gamă variată de facilități, inclusiv un restaurant principal care servește mese tip bufet, un bar lângă piscină și un bar pe plajă.
Printre serviciile disponibile se numără asistență medicală, servicii de baby-sitting, coafor, internet cafe, opțiuni de cumpărături și servicii de închiriere mașini.
Accesul la internet Wi-Fi este gratuit în zona de recepție a hotelului.

Facilități camere
Toate camerele sunt dotate cu baie proprie, dus, uscator de par, aer conditionat, telefon, mini-bar split (apa, umplut zilnic), seif (la plata), parchet, TV satelit si canale muzicale, balcon.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie