Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

MYSEA HOTELS ALARA

de la
723  423 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 27.09.2024 - 04.10.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Descriere

Mysea Hotels Alara, cunoscut ca Perla Mediteranei, reprezintă un paradis al naturii și al vacanței. A fost complet renovat în 2022 și dispune de un personal dedicat să ofere servicii de cea mai înaltă calitate, menite să vă asigure satisfacția la cel mai înalt nivel și să vă ofere o vacanță plăcută și relaxantă.
Descriere hotel

Mysea Hotels Alara, cunoscut ca Perla Mediteranei, reprezintă un paradis al naturii și al vacanței.
A fost complet renovat în 2022 și dispune de un personal dedicat să ofere servicii de cea mai înaltă calitate, menite să vă asigure satisfacția la cel mai înalt nivel și să vă ofere o vacanță plăcută și relaxantă.

Localizare
Mysea Hotels Alara se află la doar 50 de metri de malul mării, în locația Karaburun Okucular, la 32 de kilometri distanță de Alanya și la 90 de kilometri distanță de Aeroportul Antalya.
Facilități hotel

Hotelul are o plajă privată și recepție deschisă non-stop pentru a oferi o primire ospitalieră. Accesul la internet Wi-Fi este disponibil contra cost. Restaurantul servește mâncare internațională la bufet, iar oaspeții se pot relaxa la cele două baruri și la snack bar.
Centrul de wellness oferă servicii precum masaj, saună și baie turcească.
Facilitățile includ două piscine în aer liber și activități sportive cum ar fi darts și tenis de masă. Muzica live și programele de animație sunt disponibile pentru divertisment, iar copiii au la dispoziție o piscină specială cu tobogane de apă. Alte servicii includ lift, cameră pentru bagaje, schimb valutar și serviciu de spălătorie.

Facilități camere

Fiecare cameră dispune de un televizor LCD cu canale prin satelit, telefon, acces internet Wi-Fi, minibar, facilități pentru prepararea ceaiului și cafelei, seif, facilități pentru copii, aer condiționat și o baie privată cu cadă sau duș, uscător de păr, halat de baie și papuci, și balcon sau terasă.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.