Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

KLEOPATRA ROYAL PALM HOTEL

de la
1179  669 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 27.09.2024 - 04.10.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Descriere

Hotelul Kleopatra Royal Palm creează o experiență de vacanță memorabilă prin atmosfera sa relaxantă și priveliștea sa încântătoare, oferind oaspeților săi o oază de confort și rafinament. Cu camerele sale confortabile și amenajările de calitate, acest hotel își propune să satisfacă toate nevoile și dorințele oaspeților. Serviciile de înalt nivel, atent selectate și oferite cu profesionalism, completează experiența, făcând șederea fiecărui oaspete la Kleopatra Royal Palm una de neuitat.
Descriere hotel
Hotelul Kleopatra Royal Palm creează o experiență de vacanță memorabilă prin atmosfera sa relaxantă și priveliștea sa încântătoare, oferind oaspeților săi o oază de confort și rafinament. Cu camerele sale confortabile și amenajările de calitate, acest hotel își propune să satisfacă toate nevoile și dorințele oaspeților.
Serviciile de înalt nivel, atent selectate și oferite cu profesionalism, completează experiența, făcând șederea fiecărui oaspete la Kleopatra Royal Palm una de neuitat.
Localizare

Hotelul este situat în Alanya, la doar 50 de metri de celebrul țărm al plajei Kleopatra, la o distanță de 1 kilometru de centrul orașului și la aproximativ 118 kilometri de Aeroportul din Antalya.

Facilități hotel

Hotelul oferă o gamă completă de facilități, inclusiv restaurant principal, bar la piscină, bar pe plajă și piscine în aer liber pentru toate vârstele.
De asemenea, sunt disponibile locuri de joacă, baie turcească, tenis de masă și terenuri de volei pe plajă. Serviciile medicale, spălătoria, telefonul, faxul, internetul și posibilitatea de închiriere a unei mașini sunt disponibile. Unitatea mai oferă activități precum sporturi acvatice, sauna, masaj și biliard, iar pentru copii există un mini club și programe de divertisment zilnice. Accesul la internet Wi-Fi este contra cost, iar plaja, la doar 50 de metri de hotel, are nisip și oferă șezlonguri și umbrele de soare disponibile contra cost, în timp ce cele de la piscină sunt gratuite.

Facilități camere

Fiecare cameră este dotată cu telefon, televizor cu canale prin satelit, aer condiționat, minibar, seif, baie proprie cu duș, uscător de păr și balcon.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie