Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

KLEOPATRA MELISSA HOTEL

de la
1042  742 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 27.09.2024 - 04.10.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Descriere

Hotelul este amplasat direct pe malul mării, oferind 136 de camere în clădirea principală cu 5 etaje și 126 de camere duble distribuite în 2 clădiri auxiliare. Construit în anul 1986, cu o suprafață totală de 1.700 m2, acesta a beneficiat de ultima renovare în 2010.
Descriere hotel

Hotelul este amplasat direct pe malul mării, oferind 136 de camere în clădirea principală cu 5 etaje și 126 de camere duble distribuite în 2 clădiri auxiliare.
Construit în anul 1986, cu o suprafață totală de 1.700 m2, acesta a beneficiat de ultima renovare în 2010.

Localizare

Hotel situat la 120 km de aeroportul Antalya, la 2 km de centrul orasului Alanya, la 50 m de plaja.

Facilități hotel

Hotelul oferă o varietate de facilități, inclusiv trei restaurante: unul în interior, unul în aer liber și unul à la carte. Oaspeții pot savura preparate delicioase la restaurantul principal, se pot relaxa la baruri și la piscina în aer liber, beneficiind de șezlonguri confortabile. Serviciile suplimentare includ acces Wi-Fi, facilități de wellness precum hammam și masaj. Pentru confortul oaspeților, hotelul dispune de o garderobă, un seif, un serviciu de schimb valutar, o zonă cu televizor și un coafor. În zonele comune, oaspeții pot accesa internetul contra cost, iar bunurile de consum zilnic pot fi achiziționate de la un supermarket. De asemenea, există un loc de joacă dedicat celor mici.

Facilități camere

Camerele hotelului Kleopatra Melissa oferă televiziune prin satelit și cutie de valori, precum și un balcon mobilat cu două scaune.
În plus, băile sunt echipate cu duș, toaletă și uscător de păr.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.