Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

KLEOPATRA LIFE

de la
1594  1007 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 16.08.2024 - 23.08.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Descriere

Situat în Alanya, perla Mediteranei și cu faimoasa plajă Cleopatra, cu steag albastru, hotelul nostru își menține viziunea de a menține satisfacția clienților la cel mai înalt nivel, cu conceptul său modern de cazare și unități suplimentare, cu locația și renovarea actuală in sezonul de iarna 2018 . Hotelul nostru prietenos cu mediul și persoanele cu dizabilități are un total de 86 de camere și unități principale cu design modern.
Descriere hotel
Situat în Alanya, perla Mediteranei și cu faimoasa plajă Cleopatra, cu steag albastru, hotelul nostru își menține viziunea de a menține satisfacția clienților la cel mai înalt nivel, cu conceptul său modern de cazare și unități suplimentare, cu locația și renovarea actuală in sezonul de iarna 2018.
Hotelul nostru prietenos cu mediul și persoanele cu dizabilități are un total de 86 de camere și unități principale cu design modern.
Localizare
Kleopatra Life Hotel este situat la doar 50 m de plajă și la 2 km de centrul statiunii.
În apropiere se găsesc cafe-baruri și restaurante, iar stația principală de autobuz este la doar 5 minute de mers pe jos.
Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Gazipaşa, situat la 41 km de proprietate.
Facilități hotel

Hotelul dispune de un hol de intrare primitor cu recepție, un restaurant principal, un bar în zona receptiei, precum și un bar în apropierea piscinei.
În plus, oaspeții au acces gratuit la Wi-Fi în zona de recepție și beneficiază de un colț TV confortabil, o sală de conferințe, și servicii de spălătorie disponibile contra cost.
Hotelul oferă și facilități suplimentare precum o casă de schimb valutar și o piscină cu o secțiune special dedicată copiilor, inclusiv șezlonguri și umbrele gratuite pentru confortul acestora.

Facilități camere
Camerele sunt dotate cu aer condiționat, TV cu ecran plat cu canale prin satelit, fierbător, duș, uscător de păr și dulap.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.