Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

KLEOPATRA ADA BEACH HOTEL

de la
1118  818 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 27.09.2024 - 04.10.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Descriere

Kleopatra Ada Beach este un hotel de 4 stele, cu o istorie bogată și o tradiție îndelungată în domeniul ospitalității. A fost inaugurat în anul 1996 și a devenit un punct de referință în industria hotelieră din zona Alanya. Ultima renovare majoră a avut loc în anul 2013, pentru a asigura oaspeților facilități moderne și un nivel superior de confort.
Descriere hotel

Kleopatra Ada Beach este un hotel de 4 stele, cu o istorie bogată și o tradiție îndelungată în domeniul ospitalității.
A fost inaugurat în anul 1996 și a devenit un punct de referință în industria hotelieră din zona Alanya.
Ultima renovare majoră a avut loc în anul 2013, pentru a asigura oaspeților facilități moderne și un nivel superior de confort.

Localizare

Hotelul Cleopatra Ada Beach este amplasat direct pe plaja Cleopatra, la doar 1 km distanță de centrul orașului Alanya și la 10 m de malul mării, cu Aeroportul Antalya situat la o distanță de 118 km.

Facilități hotel

Hotelul oferă o gamă variată de facilități și servicii, inclusiv recepția, lobby-ul, barul din lobby, salonul de înfrumusețare, cafeneaua, seiful, magazinul de suveniruri, cabinetul medical, serviciul de spălătorie, patru piscine (două pentru adulți și două pentru copii), șezlonguri și umbrele gratuite la piscină, barul de la piscină, restaurantul, liftul, sala de conferințe, parcare, centrul SPA, aerobicul, masajul, biliardul, sala de jocuri, divertismentul zilnic, sporturile nautice (contra cost), serviciul de babysitting, locul de joacă pentru copii, tenis de masă, volei pe plajă, inot turcesc, sauna, sala de fitness și Wi-Fi gratuit. În plus, hotelul oferă servicii cu plată, cum ar fi băuturile din import, minibarul, telefonul, faxul, seiful în cameră, sauna, masajul, peelingul, sporturile nautice, serviciul medical, înghețata, sucurile naturale, biliardul, internet cafe-ul, șezlongurile și umbrelele de plajă, meniul din restaurante și cafeaua turcească.

Facilități camere

Fiecare cameră este echipată cu o baie privată ce include un duș și un uscător de păr, telefon, televizor cu canale prin satelit, aer condiționat, minibar (serviciu contra cost), seif (serviciu contra cost), canapea și balcon.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie