Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

KAILA CITY HOTEL (EX.K HOUSE HOTEL)

de la
1493  1144 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 16.08.2024 - 23.08.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Descriere

Situat într-una dintre cele mai fermecătoare destinații de pe coasta mediteraneană, orașul Alanya, hotelul oferă o combinație perfectă între peisajul maritim spectaculos, soarele radiant și bogata istorie a regiunii. Amplasat în inima orașului Oba, este înconjurat de frumusețea naturală a Mării Mediterane și de bogăția culturală a zonei.
Descriere hotel
Situat într-una dintre cele mai fermecătoare destinații de pe coasta mediteraneană, orașul Alanya, hotelul oferă o combinație perfectă între peisajul maritim spectaculos, soarele radiant și bogata istorie a regiunii.
Amplasat în inima orașului Oba, este înconjurat de frumusețea naturală a Mării Mediterane și de bogăția culturală a zonei.
Localizare

Amplasat în Alanya, la doar 10 minute de condus până la centrul comercial Alanyum și râul Dimcay, această proprietate este la o distanță de 5,7 km de parc acvatic Alanya și plaja Kleopatra.

Facilități hotel

Hotelul oferă o gamă largă de facilități pentru confortul și relaxarea oaspeților, incluzând recepție deschisă non-stop, restaurant, bar, lift, seif, schimb valutar, Wi-Fi, parcare (contra-cost), room service, servicii medicale, piscină exterioară cu tobogan, terenuri de volei, tenis de masă, darts, program de animație, SPA (cu baie turcească, saună și masaje), sală de fitness și serviciu de transfer aeroportual (contra-cost și la cerere).

Facilități camere

Fiecare cameră este echipată cu aer condiționat, televizor, telefon, seif (disponibil contra-cost), balcon, minibar, conexiune Wi-Fi și baie privată cu duș și articole de toaletă.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.