Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

INCEKUM WEST HOTEL

de la
1455  1102 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 27.09.2024 - 04.10.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Descriere

Hotelul Incekum West este un complex de lux cu 4 stele, situat pe o insulă conectată la mal printr-un peisaj încântător de grădini verzi și copaci. Inaugurat în 1997, acesta a trecut printr-o renovare completă în 2016, asigurându-se că rămâne la cele mai înalte standarde pentru confortul și satisfacția oaspeților săi.
Descriere hotel
Hotelul Incekum West este un complex de lux cu 4 stele, situat pe o insulă conectată la mal printr-un peisaj încântător de grădini verzi și copaci.
Inaugurat în 1997, acesta a trecut printr-o renovare completă în 2016, asigurându-se că rămâne la cele mai înalte standarde pentru confortul și satisfacția oaspeților săi.
Localizare

Hotelul se află la o distanță de 24 de kilometri de Alanya și la 100 de kilometri de Aeroportul Internațional Antalya.

Facilități hotel
Facilitățile oferite de acest hotel cuprind un spațios hol de primire, camere TV confortabile, lifturi convenabile, un bar lângă piscină și un snack-bar pe plajă, un restaurant principal ce oferă atât atmosferă interioară, cât și în aer liber, o piscină în aer liber, o piscină special destinată copiilor, o piscină interioară de dimensiuni reduse, un centru de fitness bine echipat și o școală de scufundări, alături de alte facilități.
Facilități camere

Fiecare cameră este echipată cu o baie prevăzută cu duș, uscător de păr și aer condiționat, precum și cu TV, telefon, seif și balcon.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.